SJOA FOR FAMILIER

For mange er familieferien ett av årets høydepunkter, og hos Heidal Rafting gir vi dere muligheten til å skape gode minner, samtidig som dere er aktive sammen. Med våre familiepakker har vi gjort det enkelt for dere og samlet alt på ett sted. Overnatting, oppmøte til aktiviteter og måltider er på ett sted, slik at dere bedre kan slappe av. Vi garanterer eventyrlige minner gjennom spennende aktiviteter i trygge rammer. Det blir tatt hensyn til aldersspredning i familien, så aktiviteter er på et nivå der alle kan være med. Rafting er det store trekkplasteret i Sjoa, men vi har også flere andre spennende aktivitetstilbud. Alle våre rom har eget bad, og inkluderer sengetøy og håndklær.

Alle våre familiepakker inkluderer:
2 x aktiviteter   –   2 x overnatting på rom med eget bad   –   2 x frokostbuffet   –   2 x lunsj/ matpakke   –   1 x dagens 3- retters middag

Bla nedover for bilder og mer informasjon om de ulike aktivitetene vi tilbyr.

FAMILIERAFTING & JUVING

  • To spennende aktiviteter
  • Aldersgrense: 10+
  • Fra 2555,- per person

FAMILIERAFTING & ELVEBRETT

  • To våte aktiviteter
  • Aldersgrense: 10+
  • Fra 2555,- per person

FAMILIERAFTING & VIA FERRATA

  • Vann & Fjell
  • Aldersgrense: 10+
  • Fra 2515,- per person

AKTIVITETSFERIE MED BARNA I SJOA

Familierafting
Raftingturen gjennomføres i Gudbrandsdalslågen eller i Ottaelva, hvor turen blir avhenger av vannføring. Familierafting har en fin blanding av mindre stryk og flate partier. På de flate partiene er det mulighet for lek, bading, vannsprutekrig og hopp fra klipper.

Juving
Familiejuving passer veldig godt i 2- dagers kombinasjon med rafting. To våte, men forskjellige opplevelser. Barn elsker å gå på oppdagelsesferd i bekkefar. Dette blir noe av det samme, men i stort format og trygge rammer med erfarne guider. Med hjelp av tau og klatresele tar vi oss ned en bekk i et spennende juv.

Elvebrett
Elvebrett er en perfekt etterfølger etter en dag med familierafting. Med brett og svømmeføtter manøvrerer man seg nedover elven gjennom bølgetog og mindre stryk. Surfing på bølger inngår også på turen. Elvebrett er en intens opplevelse der dere virkelig får kjenne på elvas krefter. Dette er en aktivitet som er utfordrende for hele familien, og passer godt for familier hvor det er spredning i alder på barna. Vi tilpasser turen etter alder og ferdigheter.

Via Ferrata
Iført hjelm, sele og slynge vil dere klatre den 300 meter lange løypa opp mot Slåfjellet. På toppen venter ei 40 meter lang balansebru for de som tør.  Denne må ikke forseres for å gjennomføre turen. Dere spiser niste på toppen før dere går stien ned igjen til basen. Det er en spektakulær klatresti hvor natur, utsikt og mestringsfølelse står i fokus. Dette er en aktivitet som er utfordrende for hele familien, og passer godt for familier hvor det er spredning i alder på barna.

Bestillingsskjema

X

Fyll ut skjema, så hjelper vi deg å sette opp en turpakke. Innsending er helt uforpliktende.


Navn:*
Email:*
Tlf:
Innsjekk:
Overnatting?
Voksne: Barn(7-13): 
**Barn under 7 år anbefales ikke å rafte.
Aktivitet: Ekstra informasjon: